Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Nieuws van Rietwerk

Op de valreep van 2015 ziet vandaag de eerste ‘Nieuws van Rietwerk’ het licht. Een update voor onze klanten, partners en anderen met liefde voor riet en rieten daken. Het nieuws komt ieder kwartaal automatisch in je mailbox. Wil je liever geen ‘Nieuws van Rietwerk’ ontvangen? Meld je dan af met de ‘afmelden’ knop onderaan de email.

Inspiratie, handige tips en actualiteiten: dat is wat je van ‘Nieuws van Rietwerk’ kunt verwachten. Omdat we trots zijn op ons ambacht en je daar graag in laten delen.

2015: een jaar vol ambachtstrots

In deze allereerste editie van ‘Nieuws van Rietwerk’ een terugblik op 2015 met daarin een greep uit de projecten van afgelopen jaar en tips hoe je je dak tijdens de jaarwisseling kunt beschermen tegen schade door vuurwerk.

We hopen dat je ‘Nieuws van Rietwerk’ met plezier leest en blijft lezen in 2016. Stuur het nieuws gerust door naar anderen. Heb je tips of op- of aanmerkingen? Laat het ons weten via info@rietwerk.nl.