Rietwerk header-afbeelding

Rieten dak aanleggen

Een rieten dak laten aanleggen doet u het beste door Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de buurt van Delft. Een rieten dak laten aanleggen brengt meerdere voordelen met zich mee. Met een rieten dak profiteert u in de winter van meer warmte, omdat een rieten dak de warmte beter reflecteert. Daarnaast profiteert u in de zomer dan weer van meer koelte in huis. Dit zorgt indirect ook voor het verlagen van energiekosten. 

Rietdak renovatie

Rieten dak aanleggen 

Naast het feit dat het aanleggen van een rieten dak zorgt voor meer warmte en koelte in huis, is het uiteraard ook een sfeervolle toevoeging op uw huis. Dakbedekking van riet zorgt voor een warme uitstraling en ziet er ook mooi en strak uit. Wanneer u een rieten dak wilt laten aanleggen, dan gaat deze tientallen jaren mee. Hiervoor is wel jaarlijkse onderhoud vereist. Zit u niet te wachten op het onderhoud van uw rieten dak? Hiervoor kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij nemen deze handelingen dan voor u over, zodat u lang van uw rieten dak kunt blijven genieten die u door ons kunt laten aanleggen. 


RietendakBel voor een afspraak met een van onze rietdekkers 

Wilt u ook een rieten dak laten aanleggen door een van onze professionele rietdekkers van ons bedrijf in Delfgauw, nabij Delft? Dat kan! Bel direct voor meer informatie en wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar info@rietwerk.nl.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10