Rietwerk header-afbeelding

Rieten dak kopen in Zuid-Holland

Wilt u een nieuw rieten dak kopen in de buurt van Zuid-Holland? Schakel hiervoor de hulp in van rietdekkersbedrijf Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, nabij Delft. Een rieten dak geeft een warme en robuuste uitstraling en brengt vele voordelen met zich mee. Zo staat het niet alleen mooi, maar is het ook nog eens voordeliger voor uw energierekening. Ontdek snel de mogelijkheden en bespreek samen met ons het plan om uw eigen nieuwe rieten dak te kopen bij ons in Zuid-Holland.

Rieten dak in verschillende soorten en maten kopen in Zuid-Holland

U koopt een nieuw rieten dak bij ons in Zuid-Holland in verschillende soorten en maten. Zo kiest u onder andere voor een modern rieten dak, een klassiek rieten dak of u kunt bijvoorbeeld riet als gevelbekleding gebruiken. Bij het ontwerpen van een rieten dak komen verschillende aspecten kijken. Zo ook wanneer u bijvoorbeeld van een pannendak naar een rieten dak wilt gaan. Alles is mogelijk. Heeft u uw keuze al kunnen maken? Of droomt u al een tijdje van een eigen rieten dak die u nieuw kunt kopen bij ons bedrijf in Zuid-Holland? Wacht dan niet langer en bespreek snel met ons de mogelijkheden! Naast rietdekkers in Zuid-Holland hebben wij ook rietdekkers in Noord-Brabant, Utrecht of Zeeland. Maak snel uw afspraak voor uw eigen rietwerk in Noord-Brabant of een van de andere provincies. 


RietendakBel nu en schakel onze hulp in

Bent u verkocht en wilt u ook een nieuw rieten dak kopen bij ons bedrijf in Delfgauw in Zuid-Holland? Dat kan! Wij helpen u graag met het aanleggen van uw rieten dak en het ontwerpen hiervan. Daarnaast schakelt u ook onze hulp in voor onderhoud en reparatie van uw rieten dak of voor nieuwe rieten dakplaten. Voor vragen en meer informatie neemt u contact op met ons bedrijf. Dit doet u door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@rietwerk.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar het telefoonnummer 015 - 256 77 10.  

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10