Rietwerk header-afbeelding

Nieuwbouw onder architectuur

Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Nieuwbouw onder architectuur van alle woongemakken voorzien. Zo laat deze moderne vrijstaande woning in Krimpen aan den IJssel zich het beste typeren.

WOONCOMFORT

Van der Padt & Partners Architecten ontwierp de woning. De wens van de opdrachtgever: modern met een landelijke uitstraling en een rieten kap. Villabouw Mattone ging bouwen, wij werden aangetrokken voor de rieten kap.

Zoals tegenwoordig standaard bij nieuwbouw is gekozen voor een gesloten dakconstructie. Een gesloten kap draagt bij aan een goed geïsoleerd eindproduct. Wooncomfort voorop. Nog een ander voordeel van de gesloten kapconstructie is de brandveiligheid.

WONING KLAAR, TUIN AANGELEGD

Uniek aan dit nieuwbouwproject is dat de bewoner de tuin al in een vroeg stadium liet aanleggen. Meestal is een tuin een hekkensluiter op het budget en wordt de tuin eenvoudig gehouden. In Krimpen aan den IJssel was dat anders. Direct na oplevering, is de hovenier gestart met het aanleggen van de tuin. Dat maakt het plaatje compleet en de bewoner ondervindt geen ongemak van onbewerkte grond rondom de woning. Wel zo comfortabel.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10