Rietwerk header-afbeelding

Projecten

Onze projecten als rietdekker

De projecten van een rietdekker omvatten veel meer dan enkel het bedekken van daken; het is een ambacht dat esthetiek, functionaliteit en traditionele technieken samenbrengt. Bij Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, vieren we deze veelzijdigheid in elk project, waarbij we ons richten op zowel renovatie van historische gebouwen als het creëren van moderne, innovatieve ontwerpen.

Onze rietdekker voert diverse projecten uit

De projecten van een rietdekker zijn een ware tentoonstelling van vakmanschap en diversiteit. Een greep uit de projecten die we de afgelopen decennia hebben gerealiseerd illustreert dit: van modern tot klassiek, van boerderijen tot vrijstaande villa's, inclusief unieke constructies zoals een giraffenverblijf, vakantiewoningen, en zelfs gehele nieuwbouwwijken. Stuk voor stuk daken waar we met recht trots op zijn, gemaakt met zorg voor zowel woning als bewoner. Ambacht is immers aandacht. Bij het aanleggen van klassieke rieten dakbekleding komt een nauwgezetheid kijken die de historische charme respecteert. Degenen die kiezen voor het kopen van een rieten dak, betreden een wereld van esthetiek gecombineerd met duurzaamheid. Ook het vervangen van een pannendak door rieten dakbedekking of het betrokken zijn bij bijzondere rietdekkerprojecten vereist een harmonie tussen traditionele waarden en hedendaagse prestaties.

Vraag een offerte bij ons aan voor uw project

Overweegt u een rieten dak te laten aanleggen op uw woning? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij bieden u een helder overzicht van wat er allemaal mogelijk is, afgestemd op uw persoonlijke wensen en de unieke kenmerken van uw project. Schakel onze vakkundige rietdekkers in voor een prachtig eindresultaat.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10