Rietwerk header-afbeelding

Rieten dak voor landgoed Numansdorp

Numansdorp, Zuid-Holland
Rieten dak voor landgoed Numansdorp

De afgelopen weken realiseerden wij het rieten dak voor een landhuis op Landgoederen Ambachtsheeren in Numansdorp, Zuid-Holland. Waar bouwen en verbouwen traditioneel op een laag pitje staat in de zomermaanden, werkten wij door aan de villa, getekend door RoosRos Architecten uit Oud-Beijerland. 

Op de kavel van projectplan Landgoederen Ambachtsheeren worden in totaal twee landhuizen gebouwd. In 2013 werd de eerste opgeleverd en bewoond. Ook voor dit huis leverden wij de rieten kap. Nu, in 2014, wordt de tweede woning gebouwd door Villabouw Mattone. Deze woning heeft een prachtige landelijke uitstraling gekregen: landgoed waardig!

LANDGOEDEREN AMBACHTSHEEREN

Landgoederen Ambachtsheeren is een uniek project in Numansdorp, gemeente Cromstrijen. Een groot stuk natuur is opgedeeld in forse kavels van ca. 5 hectare per stuk. Eigenaren van de kavels hebben de vrije hand om hier hun eigen landgoed te ontwikkelen.

Een uniek project in een mooi stukje Nederland: centraal gelegen op nog geen half uur van de Randstad en tegelijk midden in de natuur.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de website voor meer informatie.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10