Rietwerk header-afbeelding

landhuis met eikenhouten details

Prinsenbeek, Noord-Brabant

In de zomer van 2015 werkten we in hartje zomer aan het rieten dak van een prachtig nieuw klassiek landhuis in Prinsenbeek, Noord-Brabant. De details van eikenhout geven de woning een prachtige klassieke en duurzame uitstraling. 

OOGSTRELEND KLASSIEK LANDHUIS IN LOMMERRIJK BRABANT

Wat ons betreft valt dit landhuis in de categorie 'eens in de zoveel tijd'. Het type woning, de keuze van de materialen en de afwerking met eikenhout aan de buitenkant laten de woning spreken. Voor de rieten kap hebben we Nederlands riet uit de Weerribben gebruikt. De kenmerkende fijne structuur past perfect bij de woning en geeft een extra chic tintje aan het dak. Alles bij elkaar krijgt het landhuis zo een prachtige authentieke uitstraling omlijst door het prachtige lommerrijke plekje in Brabant.

Zoals gebruikelijk bij een nieuwbouwwoning is ook hier gekozen voor een gesloten dakconstructie met als voordeel maximale isolatiewaarde (en dus energiezuiniger) en een brandveiliger dak.

HITTEGOLF

Een prachtig project in meerdere opzichten. Het resultaat mag er zijn en ook de samenwerking met het bouwbedrijf verliep prettig. Directe, korte lijnen voor overleg en ruimte voor wederzijds advies.

We konden ongestoord doorgaan tijdens de bouwvak in 2015 en maakten zo volop gebruik van de lange dagen en het mooie weer. Soms moest het tropenrooster ingeschakeld worden vanwege de extreem hoge temperaturen. Ondanks dat konden we het dak al na vier werkweken opleveren aan een tevreden opdrachtgever.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10