Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Rietmeesters met ambachtstrots

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe huisstijl. Fase 1 is opgeleverd: een nieuw logo en een nieuwe website. Van foto’s naar nog meer foto’s. Voor pure inspiratie.

Een huisstijl vanuit de kern van ons bedrijf: wie zijn we, waar staan we voor en wat maakt ons anders dan andere rietdekkersbedrijven? De optelsom van antwoorden op deze vragen, heeft ons een nieuw logo en nieuwe website gebracht. Trots op fase 1; fase 2 (de ontwikkeling van overige huisstijldragers) volgt in de komende weken.

Natuurlijk riet

De huisstijl is niet alleen op van de kern van ons bedrijf, maar ook van het product waar we mee werken: natuurlijk riet. Het kleurenpallet is rechtstreeks afgeleid uit de foto van een bos riet. En wie goed kijkt naar het logo, ziet de structuur van een rietblad in de letters. Zo ontstond een nieuw, fris logo met een duidelijke link naar het robuuste ambacht en de schoonheid van het natuurproduct riet.

home rietwerk

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Voor de website kozen we voor een strak ontwerp met veel ruimte voor foto’s. Bij riet als dakbedekking heeft iedereen wel een beeld en dat beeld zetten wij graag op scherp. Pure inspiratie voor iedereen die een rieten dak wil of het huidige rieten dak wil laten vernieuwen. Want één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Mede mogelijk gemaakt door

Zo’n huisstijl neerzetten en vertalen is een proces van maanden. Een reis bijna waarin samenwerking centraal staat. Ik kan dan ook alleen maar ‘dankjewel’ zeggen tegen Ron en Robert van Kreationz. Zij begeleidden ons bij het vaststellen van ‘het oerverhaal’ en werkten dit uit naar een nieuwe huisstijl en website.

Fotograaf Marcel Vendrig schrok niet terug van steile daken en grillige weersomstandigheden en maakte de prachtigste foto’s.

Ad Bol van Eager Films bewerkte bestaande video’s zodat ook hierin ons nieuwe logo te zien is.

Finesse copywriting | projectmanagement schreef de teksten voor de website en het nieuwe inspiratieboekje.

Laat je inspireren

Rietmeesters met ambachtstrots: dat is wie we zijn. De ambachtstrots komt, wat ons betreft, van het beeldscherm af de woonkamer in.

Laat je inspireren: met riet maak je ’t mooi!