Rietwerk header-afbeelding

Kosten rieten dak Kosten voor het aanleggen van een rieten dak

Bent u benieuwd naar de kosten voor een rieten dak? Wij van Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de omgeving van Delft, vertellen u hier graag alles over. Ons professionele team staat graag voor u klaar voor het aanleggen van uw rieten dak.

Kosten van een rieten dak zijn hoger dan kosten voor een pannendak

De kosten voor een rieten dak liggen altijd hoger dan de kosten voor een pannendak. Toch is een rieten dak deze extra kosten waard. Een rieten dak staat niet alleen mooi en geeft niet alleen een warme en robuuste uitstraling. Een rieten dak brengt ook nog eens voordelen met zich mee. Het dak zorgt ervoor dat u een profiteert van een warm huis in de winter en een lekker koel huis in de zomer, omdat het dak de warmtestralingen binnenhoudt. Met dit dak verlaagt u de kosten van uw energierekening dus ook nog eens. Ons bedrijf gaat voor u aan de slag in onder andere Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. Daarnaast kunt u onze rietdekker in Zeeland inschakelen. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen of bent u nieuwsgierig naar verhalen van onze klanten? Deze leest u terug in onze klantverhalen.


RietendakVraag naar alle mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen bij het kopen van een rieten dak? Naast het aanleggen van uw rieten dak, kunt u onze hulp ook inschakelen voor het repareren en onderhouden van uw rieten dak en het aanleggen van een dakkapel. Voor vragen en meer informatie neemt u contact op met ons bedrijf in Delfgauw, in de buurt van Delft, door te bellen naar het telefoonnummer 015 - 256 77 10. Mailen doet u naar het e-mailadres info@rietwerk.nl.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10