Rietwerk header-afbeelding

Rietdekker in Zeeland

Een rietdekker van ons rietdekkersbedrijf Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de buurt van Delft, komt bij u langs voor een rieten dak in Zeeland. Droomt u al een tijdje van een rieten dak op uw woning? Dan kan de rietdekker van ons rietdekkersbedrijf dit voor u in Zeeland komen verwezenlijken. Bespreek samen met ons de mogelijkheden of kijk online naar onze verschillende projecten voor meer voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen.

Professionele hulp van een rietdekker in Zeeland 

Naast dat de rietdekker van ons rietdekkersbedrijf in Delfgauw, in de buurt van Delft, bij u langskomt in Zeeland voor het aanleggen van een nieuwe rieten dak, komt deze ook graag bij u langs wanneer uw rieten dak toe is aan reparatie of onderhoud. Wanneer u jaarlijks uw rieten dak blijft onderhouden, zal dit ook de levensduur van uw dak ten goede doen. Wanneer u uw rieten dak goed blijft onderhouden, zal reparatie ook langer achterwege blijven. Schakel hiervoor de hulp in van een ervaren en professionele rietdekker van ons rietdekkersbedrijf voor uw rieten dak in Zeeland.

 

Neem contact op voor meer informatie over rieten daken

Heeft u een rieten dak, maar wilt u hier geen omkijken naar hebben? Of laat u binnenkort een rieten dak plaatsen en wilt u verzekerd zijn van een lange levensduur? Dan kunt u hiervoor een onderhoudscontract afsluiten. Hierbij profiteert u voor een vaste prijs van een aantal kwaliteitscontroles, die wij voor u zullen uitvoeren. Bent u benieuwd naar meer? Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@rietwerk.nl.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10