Rietwerk header-afbeelding

Dakkapel plaatsen op een rieten dak


Zit u erover na te denken om een dakkapel te laten plaatsen op uw rieten dak? Dat kan! Dit en meer is mogelijk bij Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de omgeving van Delft. Wij staan graag voor u klaar wanneer u een rieten dak wilt laten aanleggen, wilt vervangen of wilt onderhouden. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen en schakel direct onze hulp in.

Voor- en nadelen van een dakkapel op een rieten dak

Doordat u een dakkapel op uw rieten dak laat plaatsen, creëert u op deze manier meer ruimte in het pand of in de woning. Het is echter wel zo dat wanneer je een dakkapel laat plaatsen op je rieten dak, het hemelwater minder goed en minder snel kan weglopen door het riet. Hierdoor blijft de bovenkant van uw rieten dak langer nat, wat de kwaliteit van uw rieten dak kan schaden. Gelukkig zijn onze medewerkers specialisten in het plaatsen en onderhouden van rieten daken op woningen en brengen ze elke opdracht tot een goed einde.


Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook graag een dakkapel laten plaatsen op een rieten dak? Wilt u weten hoelang een rieten dak meegaat? Wij vertellen u hier graag alles over. Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten, de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Voor al uw vragen en meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar info@rietwerk.nl.  

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10