Rietwerk header-afbeelding

Huis voorzien van een rieten dak

Wilt u uw huis voorzien van een rieten dak? Of heeft uw woning al een rieten dak en wilt u het graag laten vervangen of goed laten onderhouden? Schakel in alle gevallen de hulp in van ons bedrijf. Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de omgeving van Delft, staat voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt bij het aanleggen van een nieuwe rieten dak of het vervangen hiervan. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij ons bedrijf.


Huis bekleden met een rieten dak van ons bedrijf

Wanneer u een huis heeft met een rieten dak, dan is het belangrijk dat u het ook goed laat onderhouden. Wanneer u dit niet doet ontstaat de kans dat de kwaliteit van uw rieten dak van uw woning achteruit gaat. Heeft u nog geen rieten dak en wilt u deze bij uw woning laten aanleggen? Wij helpen u graag! Wij komen graag bij u langs voor het aanleggen van een rieten dak bij uw huis. Ook voor het vervangen van een rieten dak kunt u op ons rekenen.

Schakel onze hulp in

Wilt u uw huis voorzien van een rieten dak? Of heeft uw woning al een rieten dak en is het bijvoorbeeld aan onderhoud toe? In alle gevallen vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en wat wij met ons bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@rietwerk.nl.  

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10