Rietwerk header-afbeelding

Rietwerk in Zeeland

Rietwerk voor uw woning in Zeeland wordt aangelegd door professionele rietdekkers van Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de omgeving van Delft. Wij geven u graag advies over het goed aanleggen van een rieten dak. Daarnaast helpen wij u ook graag met reparaties en onderhoud aan rieten daken. Hiervoor kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten bij ons. Dan voeren wij jaarlijks meerdere kwaliteitscontroles uit aan uw dak, zodat u hier zo lang mogelijk van kan blijven genieten.

Rietdak renovatieRietwerk in Zeeland aangelegd door professionals

Rietwerk in Zeeland wordt door onze ervaren rietdekkers in Zeeland met zorg voor u aangelegd. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende aspecten. Hoe meer licht en lucht, hoe beter het riet op het dak kan drogen. Dit is ook het geval met de helling van het dak. Hoe steiler het dak, hoe sneller het riet droogt. Bent u benieuwd naar meer informatie over rietwerk van ons bedrijf voor uw woning in Zeeland? Bekijkt u hiervoor 5 tips voor het ontwerpen van een rieten dak.

 

RietendakBel voor al uw vragen over rietwerk

Rietwerk op uw woning ziet er niet alleen mooi, warm en exclusief uit, maar het werkt ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Met een rieten dak zult u namelijk merken dat uw energiekosten ook omlaag zullen gaan. Heeft u interesse in rietwerk voor uw woning in Zeeland? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@rietwerk.nl

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10