Rietwerk header-afbeelding

Rieten dakplaten

Wilt u uw huidige dak laten vervangen door rieten dakplaten of beschikt u al over rieten dakpanelen, maar zoekt u een specialist voor het onderhoud? In beide gevallen schakelt u de hulp in van Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw, in de omgeving van Delft. We zijn gespecialiseerd in rieten daken en werken elke opdracht met veel verfijning af.

Kies voor charme en bestel rieten dakplaten

Als u uw woning graag wat meer charme wilt geven, zijn rieten dakpanelen en dakplaten uitstekende opties. Schakel ons team om uw rieten dakpanelen en dakplaten aan te leggen en geniet van puur vakmanschap. We zijn trouwens niet alleen beschikbaar voor een dakbedekking van riet. U kunt onze vakmensen namelijk ook inschakelen voor het aanleggen van een dakkapel op uw rieten dak. Misschien heeft u al een rieten dak op uw woning? Wilt u het rieten dak graag vervangen? Dan zit u ook goed bij ons. Bekijk alvast onze eerdere projecten online om wat inspiratie op te doen.


Dak laten leggen met riet

Wilt u uw dak laten leggen met rieten dakplaten? Voor meer informatie over rieten dakpanelen neemt u contact op met ons bedrijf. Hiervoor belt u naar 015 - 256 77 10 of stuur een e-mail naar het volgende adres: info@rietwerk.nl. Wij voorzien u graag van alle informatie en een passend advies. Heeft u nog een vraag over een van onze andere diensten of producten? Ook hiermee helpen wij u graag. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10