Rietwerk header-afbeelding

Duurzaamheid van een rieten dak

De duurzaamheid van een rieten dak is niet alleen een belofte maar een bewezen eigenschap die vele huiseigenaren trekt naar deze tijdloze optie. Bij Van den Bergh Rietdekkers in Delfgauw begrijpen we dat u een dakbedekking wilt die zowel esthetisch als duurzaam is. Een rieten dak is een natuurproduct en daarmee een ecologisch verantwoorde keuze die bijdraagt aan de duurzaamheid van uw huis.

Hoe is de duurzaamheid van een rieten dak?

De duurzaamheid van een rieten dak weerspiegelt zich in verschillende aspecten van uw woning. Allereerst, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, draagt dakbedekking van riet bij aan de brandveiligheid van uw woning. Moderne technieken maken een rieten dak even veilig als andere materialen. Een huis met een rieten dak staat synoniem voor een natuurlijke uitstraling gecombineerd met moderne veiligheidsstandaarden. Daarnaast is de isolatiewaarde van een rieten dak uitzonderlijk. Dakbedekking van riet vormt een dikke, compacte laag, waardoor warmte in de winter behouden blijft en koelte in de zomer binnen blijft, wat bijdraagt aan een duurzaam energieverbruik.

Vraag een offerte bij ons aan voor u duurzame dak

Heeft u interesse in de overstap naar de duurzaamheid van een rieten dak? Vraag een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij bieden u als vakkundige rietdekker een gedetailleerde schatting van de kosten, rekening houdend met uw specifieke wensen en de karakteristieken van uw woning.

Heeft u een project in gedachten?

Laat het ons weten!

Bel ons 015 - 256 77 10