Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Werk in uitvoering

Nieuwbouwvilla op de Maaslandse Dam, Maasland

Midden in het recreatiegebied Midden-Delfland ontstaat woongebied de Maaslandse Dam: wonen in een natuurlijk stiltegebied. Temidden van dit natuurschoon werken wij aan de rieten kap voor een nieuwbouwvilla, ontworpen in landelijke stijl. Een bouwstijl die naadloos opgaat in de naturulijke omgeving. Aan de andere kant van de dam, sneden we vroeger zelf riet. Oude herinneringen…

Lees meer

Nieuw rieten dak voor Hoeve Eve Ver, Mijnsheerenland

Volop werk aan de winkel in Mijnsheerenland. Daar staat Hoeve Eve Ver. En nee, dit is niet verkeerd geschreven. Zo heet dit rijksmonument echt. En deze naam is niet zomaar gekozen: de boerderij staat net zover van Mijnsheerenland af als van Oud-Beijerland. De komende week ronden we dit project af. Een compleet plaatje met bliksembeveiliging:…

Lees meer

Project Boszoom Pijnacker bijna klaar

Boszoom

Vlak voor de zomer stonden ze kaar: 14 nieuwe woningen in Boszoom, Pijnacker. Modern vormgegeven en voldaan aan alle energiewensen die gelden voor nieuwbouw. Inmiddels hebben de huizen bijna allemaal een rieten dak waarin zonnepanelen zijn geïntegreerd. Niet alleen mooi van dichtbij, ook vanuit de lucht een prachtig plaatje.

Lees meer

Goud onder de zon

rieten dak zoetermeer

Het rieten dak op de nieuwe villa in Pijnacker vordert gestaag: één kant bijna helemaal klaar. Het blijft een prachtig gezicht: het nieuwe riet lijkt wel goud onder de zon!

Lees meer

Vakmanschap op hoogte

rieten dak Pijnacker

Ambachtsmannen aan het werk in de polder tussen Pijnacker en Zoetermeer, Zuid-Holland. Een mooie nieuwbouwvilla waar we andere lokale ondernemers ontmoeten die werken onder de rook van hun eigen woonplaats.

Lees meer

Winterzon op onze bol

Het mooiste winterweer: geen wind, strakblauwe lucht en de zon op onze bol… Wie wil dat niet? Zo startten we vandaag fluitend aan het vervangen van het rieten dak op een boerderij in Kapelle, Zeeland.

Lees meer

Ouddorp Duin: de volgende 13 woningen!

Vakantiepark Ouddorp Duin is weliswaar al open: er wordt nog volop gebouwd op het park. Deze week zijn wij begonnen met de volgende fase: nog eens 13 vakantiewoningen krijgen de komende weken een nieuwe rieten kap. Tussen de duinen met de herfstzon op de daken is het heel prettig werken!

Lees meer