Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Allround rietdekker gezocht

Rietdekken: een eeuwenoud ambacht en specialisme waarbij je dagelijks het resultaat van je inspanningen onder je handen ziet groeien. Iedere dag werk je met een natuurproduct en maak je mooie dingen. Je werkt met hart en ziel aan een goed gevoel bij je klanten en je laat hen (nog meer) trots zijn op hun woning.

Rietdekken is onze passie. Onze ambachtstrots is groot én we hebben het druk. Daarom zoeken we ter versterking van ons team een

Allround rietdekker

Wat ga je doen?

Iedere dag zetten we ons als team in om niet alleen mooie, maar ook kwalitatief goede rieten daken te maken of te onderhouden. Dat doen we vooral in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant met een enkel ‘uitstapje’ naar andere provincies.

Binnen het team heeft iedereen z’n eigen plek en vullen we elkaar aan. Niemand heeft slechts 1 taak: we doen allemaal wat nodig is om een goed dak op te leveren. Dat gaat van het opbouwen van steigers en het aanvoeren van riet tot het daadwerkelijke rietdekken en het afwerken van het dak.

Wie zoeken we?

Onze nieuwe collega is bij voorkeur een rietdekker die al een paar jaar meedraait in het ambacht en het klappen van de zweep kent. Iemand die graag met z’n handen werkt en gevoel heeft voor bouwen en bouwtechnische zaken. Een specialist die graag buiten is en niet terugdeinst voor het (soms natte) Nederlandse weer. En natuurlijk hou je – net als wij – van riet als dakbedekking.

Je werkt 5 dagen per week en soms op zaterdag. Voor de logistiek is het handig als je in de buurt van Pijnacker-Nootdorp woont, maar je hebt in elk geval een rijbewijs.

Heb je geen ervaring als rietdekker, maar wil je als leerling-rietdekker aan de slag? Reageer dan gewoon. Uiteindelijk gaat het om de juiste werkhouding en je inzet.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd? Bel dan met Wiebe van den Bergh op 06 – 22 919 327 of mail naar info@rietwerk.nl. Handig als je dan al meteen een cv meestuurt, zodat we alvast een beetje weten met wie we te maken hebben.

Ken je iemand die past in onze omschrijving? Stuur deze vacature dan naar hem of haar door en vraag te reageren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Van den Bergh Rietdekkers B.V. Al sinds 1999 werken we aan het vernieuwen en vervangen van rieten daken. Daarnaast begeleiden en realiseren we projecten waarbij dakpannen worden vervangen voor riet. Onze klantenkring bestaat uit bouwbedrijven en particulieren, met name in de zuidelijke provincies van ons land. Meer informatie over ons vind je op onze website www.rietwerk.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.