Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Herfst: seizoen vol kleuren en warmte

Een nieuwe ‘Nieuws van Rietwerk’ betekent de start van een nieuw kwartaal. We hebben de (lange) zomer achter ons gelaten en zijn in de herfst beland. Een prachtig seizoen vol kleur, warmte, sfeer.

Een rieten dak geeft ook sfeer aan een woning. Die sfeer laten we ieder jaar bij vastleggen. In september ging ‘onze huisfotograaf’ op pad voor foto’s van een aantal projecten. En dat leverde weer prachtige sfeerbeelden en detailfoto’s op. Dankjewel, Marcel!

Open haard en rieten dak

Sfeer, warmte: het bepaalt onze nieuwsbrief. Want dit keer geven we volop aandacht aan stoken met een open haard. We krijgen regelmatig de vraag of dat wel kan: een houtgestookte open haard in combinatie met een rieten dak. Ja, dat kan. Lees er meer over in het artikel ‘Open haard en rieten dak: gaat dat samen?’ En – met het stookseizoen voor de deur – is het tijd om je schoorsteen te laten vegen. Daarover meer in ‘Zo voorkom je een schoorsteenbrand’.

Vragen uit de praktijk

Zo’n vraag – over stoken met een open haard als je een rieten dak hebt – is een voorbeeld van de vragen die ik in de praktijk krijg. Het antwoord daarop deel ik graag. Op de website en ook in ‘Nieuws van Rietwerk’.

Nu ben ik benieuwd naar welke vragen er leven onder trotse (of aanstaande) bezitters van een rieten dak. Wat zou jij graag nog willen weten over riet en rieten daken? Vertel het me en stuur een email naar info@rietwerk.nl Je krijgt gegarandeerd antwoord en wellicht verwerkt in een artikel in de volgende nieuwsbrief.

Fijne herfst!