Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Derde editie 'Kavel Huis en Tuin' op 3 en 4 juni 2016

Met het thema ‘Wat heeft u liever: een huis of een warm thuis?’ vinden op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni alweer voor de derde keer de wooninspiratiedagen Kavel Huis en Tuin plaats. En zoals voorgaande jaren ben je welkom bij Ernst Baas Hoveniers aan de Henegouwerweg 113 in Waddinxveen. Ook wij zijn weer aanwezig om je te informeren over riet en rieten daken.

Na twee succesvolle jaren hebben de initiatiefnemers wederom de koppen bij elkaar gestoken voor een mooi evenement vol met woonideeën. Maar toch met een andere twist dan tijdens de eerdere edities.

Kavel Huis en TuinKHT Business

Op vrijdag 3 juni 2016 start Kavel Huis en Tuin met een business event.  De netwerkmiddag is bedoeld om ondernemers bij elkaar te brengen. Tijdens de netwerkborrel is ook Frank van Leer aanwezig. Hij neemt het woord en neemt je mee in de wereld van sales.

Kavel Huis en Tuin wooninspiratie

Op zaterdag 4 juni vanaf 10 uur kun je weer terecht voor inspiratie en advies van professionals uit de bouwwereld. Maar niet alleen voor ‘het geraamte’ van je nieuwe woning. Ook voor keukenadvies of woninginrichting ben je bij Kavel Huis en Tuin aan het juiste adres.

Welkom!

Dus ben je of ken je iemand die een kavel op het oog heeft of al heeft gekocht en een huis wil laten bouwen? Stuur die door naar Waddinxveen in het weekend van 3 en 4 juni. Kijk snel op www.kavel-huis-tuin.nl voor het volledige programma en een overzicht van alle deelnemers.

Zie ik je daar?