Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Rieten daken Strandresort Ouddorp Duin opgeleverd

Op woensdag 6 april 2016 leverden we de rieten daken van 23 vakantiewoningen op Strandresort Ouddorp Duin definitief op. Hiermee rondden we een mooi project af, naar tevredenheid van de opdrachtgever.

In november 2015 begonnen we met het project in Ouddorp waar – letterlijk tussen de duinen – een compleet nieuw vakantiepark wordt gerealiseerd. De afgelopen perioden werkten we met een team van zes mensen volop door om de woningen volgens planning op te leveren.

Keurmerk

Tussendoor werden de woningen gekeurd door de Vakfederatie Rietdekkers. Alle 23 daken voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen voor een goed rieten dak.

Samenwerking

Het was niet alleen een mooi project om aan te werken; ook de plek was uniek. Pal achter de duinen: vaak zon, zee, en iedere dag weer heel veel zand. De samenwerking met de bouwer Ballast Nedam verliep soepel.

Oprechte complimenten gaan naar het team van rietmeesters dat de 23 woningen naar tevredenheid heeft gemaakt!

Zon, zee en strand

Benieuwd naar het vakantiepark? Kijk dan op de website van Landal Green Parks. Vanaf juni dit jaar kun je er genieten van een paar dagen zon, zee en strand.

Meer weten?

De afgelopen weken lieten we regelmatig weten hoe het project in Ouddorp vorderde, inclusief foto’s. Die kun je vinden op onze website: Actueel / Werk in uitvoering.

Wil je nog meer weten over het project of over rieten daken in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op.