Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Ambachtstrots: vakantiepark in Ouddorp

vakantiepark Ouddorp, Zuid-Holland

Deze winter geen ‘laagseizoen’ voor ons, maar met een groot team aan het werk om 23 nieuwe vakantiebungalows in Ouddorp te voorzien van een rieten kap. De eerste twee daken zijn inmiddels klaar.

Pal aan het strand, tussen de duinen, is een nieuw vakantiepark in ontwikkeling. In de zomer van 2016 gaan in Ouddorp, Zuid-Holland, de deuren open voor de eerste gasten. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen aan ons de uitdaging in de komende maanden iedere week twee rieten daken op te leveren.

Strak plannen in Ouddorp

Bij het realiseren van een nieuw bungalowpark komt veel kijken. Na de zomer werden de eerste contacten met de aannemer gelegd. In de tijd tot de start van ons werk, november, is in overleg met alle leveranciers een planning tot stand gekomen. Met z’n allen bij elkaar om elkaars planning door te nemen en te kijken waar er eventuele gaten ontstaan. Een mooie vorm van samenwerking binnen bouwend Nederland.

Ambachtstrots

Met man en macht werken we om aan die planning te voldoen. Ondanks de eerste novemberstorm en de regen van de afgelopen weken hebben we inmiddels de eerste rieten daken opgeleverd. En dat blijven we doen tot aan het kerstreces. Pure ambachtstrots om aan dit mooie project in Ouddorp te mogen meewerken!

Volg wekelijks de vorderingen van deze mooie en uitdagende klus hier bij ‘Werk in uitvoering‘.

3 reacties

  1. […] begin deze maand. De komende maanden werken we in Ouddorp, Zuid-Holland, aan de realisatie van 23 vakantiewoningen met riet. Deze woningen zijn onderdeel van een nieuw vakantiepark, Strandresort Ouddorp Duin, dat […]  2. […] op een nieuw project gestart: een nieuwbouwwoning in Den Haag, Zuid-Holland. Ondertussen loopt ook het vakantiepark in Ouddorp door. Een goed begin van […]  3. […] gaat lekker op het vakantiepark in Ouddorp: we zijn ‘on track’. Acht huizen zijn inmiddels klaar; nog 15 te gaan. Het […]