Neem direct contact met ons op: +31 (0)15 256 77 10

Goud onder de zon

rieten dak zoetermeer

Het rieten dak op de nieuwe villa in Pijnacker vordert gestaag: één kant bijna helemaal klaar. Het blijft een prachtig gezicht: het nieuwe riet lijkt wel goud onder de zon!

Lees meer

Vakmanschap op hoogte

rieten dak Pijnacker

Ambachtsmannen aan het werk in de polder tussen Pijnacker en Zoetermeer, Zuid-Holland. Een mooie nieuwbouwvilla waar we andere lokale ondernemers ontmoeten die werken onder de rook van hun eigen woonplaats.

Lees meer

Winterzon op onze bol

Het mooiste winterweer: geen wind, strakblauwe lucht en de zon op onze bol… Wie wil dat niet? Zo startten we vandaag fluitend aan het vervangen van het rieten dak op een boerderij in Kapelle, Zeeland.

Lees meer

Herfst: seizoen vol kleuren en warmte

Een nieuwe ‘Nieuws van Rietwerk’ betekent de start van een nieuw kwartaal. We hebben de (lange) zomer achter ons gelaten en zijn in de herfst beland. Een prachtig seizoen vol kleur, warmte, sfeer.

Lees meer

Zo voorkom je een schoorsteenbrand

Nog even en het is buiten fris genoeg om het binnen behaaglijk warm te stoken. Met het stookseizoen voor de deur doe je er verstandig aan je schoorsteen te laten vegen door een expert.

Lees meer

Open haard en rieten dak: gaat dat samen?

Een vraag die mij regelmatig gesteld wordt, is de vraag of een houtgestookte open haard wel kan in combinatie met een rieten dak. Ja, dat kan. Belangrijk is wel dat je een goede vonkenvanger op je schoorsteen plaatst.

Lees meer

Ouddorp Duin: de volgende 13 woningen!

Vakantiepark Ouddorp Duin is weliswaar al open: er wordt nog volop gebouwd op het park. Deze week zijn wij begonnen met de volgende fase: nog eens 13 vakantiewoningen krijgen de komende weken een nieuwe rieten kap. Tussen de duinen met de herfstzon op de daken is het heel prettig werken!

Lees meer